Костадинов иска незабавен арест на Иван Гешев

NetNews

Делото приключи и чакаме решение. Ще използваме възможността, че сме в Съдебната палата да кажа, че тук се е превърнало в сборище на организираната престъпност. Престъпници не се боят от престъпници. Незабавен арест за Иван Гешев. В противен случай страната ще бъде в плен на организираната престъпност. Това каза лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, след като той присъства на делото във ВКС във връзка с искането за заличаване на политическата формация. Той допълни още: Лицемерно и подло е, че вчера няколко евродепутати на ГЕРБ и СДС излязоха с писмо, в което казват, че демокрацията е била в опасност. Шефът на ДАНС трябваше да гние в ареста до края на живота си. Как е възможно да се твърди ,че демокрацията е в опасност с прокремълски клишета?!

Държавата ни е отвлечена и крадецът вика“ Дръжте крадеца“. Гешев поиска отстраняване на „Възраждане“ , като това беше политическа поръчка. Той, както знаете, не взима сам решенията. Нас не ни е страх. Затова те искат заличаване на „Възраждане“.

ДАНС ни разследваше в продължение на 2 години. Може и да продължава. И тях вече ги е страх. Зад нас деликатно сега присъстват полицаи, но преди бяха по 50-60 човека. Ние искаме сами да решаваме съдбата си. Нашата държава е една американска колония в този случай“, каза той, напомняйки за злополучната акция на американски военни в цех за олио.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джони Деп е лудо влюбен в Анджелина Джоли

След меко казано бурния развод с Амбър Хърд, холивудският актьор Джони Деп е сериозен в намерението си да спечели Анджелина Джоли, защото смята, че са идеални един за друг. Спекулациите на мнозина сега са потвърдени от източник на списание "Глоуб", което пише, че Деп е категорично решен да я спечели, […]