Костадинов: Мога да се хвана на бас, че на следващи избори БСП ще се бори за влизане в парламента

NetNews

Искам да се извиня на избирателите ни за това, че сме направили такава грешна преценка по отношение на Елена Гунчева“. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов от Народното събрание.

„Фактът, че Гунчева обяви решението си 3 часа, след като беше взето това за вдигане на ветото за Северна Македония в Комисията за външна политика, опитът да се създаде скандал в деня, в който се обсъждаше ветото и фактът, че не дойде да гласува на вота на недоверие – тези неща са достатъчно ясни и показателни за истинските причини относно вземането на това нейно решение, смята Костадинов, цитиран от Нова телевизия .

„Кой има интерес от това да се появи един изживял катарзис депутат, който започва да мисли колко е полезно да се подкрепя това правителство? Естествено, че този , който управлява”, допълни лидерът на партията.
„Дори да приемем, че успее по някакъв начин да предизвика един финансов или морален катарзис в други депутати в парламента, можете ли да си представяте каква агония ще бъде това за българския парламент и народ? Това е обида и плюнка в лицето на България. Помните ли времето когато страната ни се управляваше от мнозинството на ДПС и БСП, което се крепеше на един златен пръст. Това ли трябва отново да преживяваме? Агония след агония”, заяви Костадинов.

Според него, ако има нови избори БСП дори няма да влезе в НС.

„Мога да се хвана на бас, че на следващите избори БСП ще се бори за влизане в парламента и въобще не е сигурно дали ще влезе“, заключи той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Високо дърво падна и смаза кола в Стара Загора (СНИМКИ)

Дърво падна върху автомобил и счупи стъкла на тераса от близката кооперация в Стара Загора. Инцидентът стана около 10 часа тази сутрин, съобщава bTV. По думите на хората от блока са подавани няколко сигнала до общинската администрация, че дървото е изгнило. Затова и през 2020 г. е издадено разрешение то […]