Кошмарът за феновете на Наполи се сбъдна

NetNews

Дженаро Гатузо вече няма да е треньор на Наполи. Новината потвърди президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис с публикация в профила си в Twitter.

Тази новина е своеобразен кошмар за феновете на Наполи, защото след като късно снощи стана ясно, че любимият им отбор няма да е играе в Шампионска лига, горе-долу по същото време те научиха, че Дженаро Гатузо е освободен от поста си на старши треньор на неаполитанския тим.

Припомняме, че вчера феновете на "адзурите" излязоха с декларация в подкрепа на Гатузо и целия спортно-технически щаб.

"Скъпи Рино, радвам се, че прекарахме заедно два сезона. Благодаря ти за положените усилия и ти желая успех, където и да отидеш. Прегърни жена си и децата от мен", написа босът на неаполитанци.

Официалният сайт на "адзурите" също обяви раздялата с Гатузо минути след злополучния мач с Верона от последния кръг на Серия "А". Срещата завърши 1:1 и Наполи не успя да се класира за Шампионската лига.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Екзекуцията на най-българските букви

Народът и нацията бяха разрушени, смлени и наново омесени в едно престъпно тесто, което целеше – и до голяма степен успя – да направи България нещо съвсем различно и несравнимо по-лошо от онова, което комунистите завариха на 9 септември 1944 г. Някои биха го нарекли „изграждане на социализъм”. Към разрушаването […]