Крадци отмъкнаха коли за четвърт милион долара от автокъща (ВИДЕО)

NetNews

Група крадци са откраднали 5 автомобила на стойност от около 250 хиляди долара. Инцидентът се е случил в автокъща в Мичиган, а действията на бандитите са запечатани от охранителните камери.

Крадците първо са разбили офиса, където са се намирали ключовете за петте автомобила и са ги отмъкнали. Единствената пречка, която оставала пред тях е паркираните по-евтини автомобили, които блокирали луксозните коли. Те бързо били разбити и апашите просто отключили и запалили автомобилите с чиито ключове се сдобили минути по-рано.

Според информацията откраднатите коли са Mercedes-AMG S63 Convertible, Cadilac Escalade и три различни Dodge Challenger. Полицията работи по случая, но от компанията се оплакват, че и преди са били обект на интерес от страна на крадци. Вижте видеото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цветанов: Кабинетът обслужваше руските интереси

"Фокусирани във вътрешнополитическата криза у нас, ние нямаме позиция по важни стратегически проблеми, които засягат сигурността и бъдещето на страната. Ревизията ще блокира допълнително управлението на държавата и ще противопостави институциите. Трябва да се направи ревизия по една или две теми, сред тях е тази за газопровода „Турски поток", защото […]