Край за сериала „Братя“?

NetNews

Нова телевизия обмисля пети сезон на най-един от най-гледаните криминални сериали в България – „Братя“. Продукцията приключи излъчването си в края на миналата седмица. Финалът остана отворен, което още повече предполага, че през есента ще има продължение.

Пети сезон ще има най-вече заради зрителите. Феновете на сериала искат кримипоредицата да не спира, а щом е така, най-вероятно от продължение ще има, а всичко е в ръцете на Нова.

Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да се излъчва в познатия час. Шансовете да откажат продължение на сериала са минимални. „Братя“ за кратко време се превърна в най-гледания български сериал. Актьорският състав играе перфектно ролите си, категорични са мненията на зрителите. От своя страна драматичният сюжет държи зрителите на тръни всяка серия, пише „България днес“.

„Братя“ започна своето излъчване на 7 септември 2020 година. За кратко време лентата набра скорост и стана любима на аудиторията. По неофициални данни това е най-гледаният роден сериал за последната година като води в зрителския рейтинг в с много останалите родни поредици, излъчвани в същите часове.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Проф. Топалов: РСМ не желае в ЕС, а и Сърбия няма да позволи

„Република Северна Македония не желае да влиза в ЕС. А дори да желае, Сърбия няма да я пусне. Те просто използват нашето вето като алиби. Защото РСМ не е самостоятелна държава, а тоталитарен филиал на бивша Югославия”. Това заяви в ефира на „Денят на живо” по NOVA NEWS проф. Кирил […]