Кремъл заговори за мир след войната, но с „руски комфорт“

NetNews

Прессекретарят на президента на Руската Федерация Дмитрий Песков направи „прогноза“, че настоящата „криза“ ще приключи в крайна сметка с мир, в който „гласът на Русия ще бъде чут и където ще ѝ бъде комфортно да съществува“, пише „Интерфакс“, цитиран от „Украинская правда“.

„Всяка война завършва с мир и този свят ще бъде светът, в който гласът ни ще бъде чут, където ще ни бъде комфортно, в сигурност, в безопасност и където уверено ще стоим на собствените си крака“, пише украинското издание „Украинская правда“.

Песков също така определи ситуацията, в която се намира Русия, като „идеална буря и момент на истината“, и изрази увереност, че политиката на държавния глава в тези условия се ползва с подкрепата на населението, пише украинското издание „Украинская правда“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Русенско село иска изселване на агресивен бияч, баща на 11 деца

Жителите на русенското село Николово настояват за изселването на семейство с 11 деца. Те описват бащата като изключително агресивен. Напрежението ескалира, когато в събота той нападнал и душил 17-годишно момче заради паркирани тротинетки близо до дома му. На детска площадка в село Николово мъж напада децата, които играят. Казва се […]