Арест за 40-годишен, блудствал с 16-годишно момиче

NetNews

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Е.М., на 40 г., привлечен като обвиняем за това, че на 24 юли т.г. в къща в град Стара Загора е извършил блудствени действия с 16-годишно момиче, като е употребил за това сила и заплахи – престъпление по чл.150 ал.1 от Наказателния кодекс, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура Пловдив.

Районен съд – Стара Загора е уважил искането на прокуратурата и е приел, че се касае за висока обществена опасност на престъплението и на неговия извършител, както и че е налице реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

Обвиняемият Е.М. е осъждан с влязла в сила присъда за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

За престъплението по чл.150 ал.1 от Наказателния кодекс се предвижда наказание лишаване от свобода от 2 до 8 години

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП ще покани Пламен Николов на разговор

Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на коалиция "БСП за България" се събраха на "Позитано 20" за обсъждане кандидатурата за министър-председател. Това съобщиха от пресслужбата на партията. БСП ще покани кандидата на "Има такъв народ" за премиер Пламен Николов на разговор в парламентарната група. Това съобщи заместник-председателят […]