Братът на шефа на Трето РУ в Пловдив е бил разследван за сводничество

NetNews

Както вече ФАКТИ съобщи, началникът на Трето районно управление в Пловдив Самуил Хаджиев, шестима други полицаи, както и още няколко лица бяха арестувани под тепетата при съмнения за кoрупция, чaдър нaд прocтитуция, нaркoрaзпрocтрaнeниe и други. Пocлeдвaхa oбвинeния зa oтвличaнe, oпит зa крaжбa, прecтъплeния cрeщу прaвocъдиeтo и нeзaкoннo притежание нa бoeприпacи.

Преди няколко години – в края на 2014-а, в разследване в предаването "Жега" на телевизия TV7, фалирала покрай краха на Корпоративна търговска банка, покрай момичета, изпращани да проституират в чужбина, "изплува" името на брата на Самуил Хаджиев – Стефан Хаджиев. Тогава се спряга, че именно той е организатор на канал за трафик на хора към Западна Европа. Малко след това прокуратурата е започнала разследване по случая, но шест месеца по-късно магистратите са сметнали, че изнесената от "Жега" информация не съдържа данни за престъпление.

По време на проверка на екип на GlassNews.bg отпреди няколко месеца, става ясно, че 90% от жилищата, в които работят проститутки, се намират в квартал "Кършияка" под тепетата, който е именно на територията на Трето районно управление, където началник е именно Самуил Хаджиев.

Повече за разследването на журналиста Любомир Огнянов и екипа на "Жега", излъчено на 28 декември 2014 г., вижте от 21:30 мин. в приложения видеоклип:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ефектът Евровизия: Виктория влезе в световните класации, песните от конкурса доминират чартовете

Песните от 65-ото издание на конкурса за песен Евровизия доминират музикалните класации след финала на музикалната надпревара, който се проведе на 22-ри май. Сред тях е и песента на България “Growing Up is Getting Old”, която в момента заема 36-то място в световната класация на Спотифай “Viral 50 – Global" […]