Глобиха хулиган, нападнал възрастен мъж във влака Русе – София

NetNews

Около 4.15 часа тази сутрин в Районното управление в Своге постъпил сигнал за нарушение на обществения ред в бързия влак Русе – София, съобщиха от МВР.

Съобщено било, че пътник е проявил необоснована агресия спрямо качил се от село Гара Лакатник 72-годишен мъж, като го е избутал от купето и е изхвърлил багажа му в коридора на вагона. 34-годишният продължил с непристойните си действия и спрямо началника на влака и кондукторката, проявявайки оскърбително отношение и отправяйки нецензурни изрази по техен адрес.

На гара Своге мъжът бил свален от влака и задържан в районното управление от изпратените полицейски служители. Съставен му акт по реда на Указа за борба с дребното хулиганство. Преписката незабавно е внесена за разглеждане в Районен съд – Своге, където съставеният акт е потвърден, нарушителят е признат за виновен и му е наложена глоба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Колко пари изпратиха българите в чужбина у нас

Изминалата 2020 г. ще бъде запомнена не само с пандемията, но с една основна последица от нея – драстичното свиване на парите изпратени от българи, работещи зад граница на роднини в България. Сумата е 1.335 млрд. USD или с близо 1 млрд. USD по-малко спрямо 2019 г. За последно толкова […]