Див нелегален купон в хостел в центъра на София, повечето участници – непълнолетни

NetNews

На територията на столицата през миналата нощ са извършени множество проверки от екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съвместно със Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ), за спазването на противоепидемичните мерки, определени със заповед на министъра на здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При една от проверките полицаите реагирали на сигнал от граждани, че в хостел на бул. "Хр. Ботев" има струпване на хора и се хвърлят предмети на улицата. На мястото са били установени 14 лица, 11 от тях – непълнолетни, и 3 – пълнолетни.

За случая веднага е уведомен инспектор към "Детска педагогическа стая" при Четвърто районно управление. Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му. Всички непълнолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто районно полицейско управление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правила за пътуване през летището в Базел

МВнР обръща внимание на българските граждани, че тъй като европейското летище в Базел е разположено на територията на Франция и Швейцария, попада под рестрикциите за влизане на Франция, Швейцария и Германия. Необходимо е всички пътуващи през летището да имат отрицателен PCR тест или ще бъдат тествани на място. От изискването […]