Ето какво е написал в предсмъртното си писмо самоубилият се бивш шеф на БОП

NetNews

Самоубилият се вчера Костадин Георгиев, който е бивш шеф на БОП Пловдив, е обмислял фаталната стъпка, която е предприел.

Той изчакал вчера съпругата си да отиде до магазина и когато останал сам, сложил край на живота си, като се прострелял в сърцето със законно притежавания си пистолет „Макаров“.

В тефтерчето си 69-годишният мъж написал последното си писмо до семейството. В него обяснявал, че сам е взел фаталното решение, защото не може повече да живее с болката от тежкото си онкологично заболяване, не издържа и за това си отива.

Никога преди това мъжът не е правил опит за самоубийство, нито е говорил за такова, разкриха пред Блиц източници на разследването. Трагедията се разигра вчера в Пловдив около 16 часа.

В МВР системата мъжът е започнал работа като икономически работник, а в края на 90 те години е станал началник на регионално звено БОП.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицаи от охраната на Капитолия съдят Тръмп

Двама полицаи от охраната на Капитолия подадоха жалба срещу бившия президент Доналд Тръмп за подстрекаване на нападението от 6 януари срещу сградата на Конгреса на САЩ, предаде Франс прес. При нападението един полицай загина, а десетки други бяха ранени, припомня БТА. Двамата тъжители, Джеймс Бласингейм и Сидни Хемби, казват, че […]