Ето какво са откраднали мародерите от разбитите коли в преспите във Варненско

NetNews

Мародерство в снежните бури. Закъсали и изоставени в преспите автомобили осъмнаха в четвъртък разбити на пътя между варненските села Каменар и Въглен.

През нощта вандали са изпочупили коли, откраднали са акумулаторите и други вещи от тях. В отсечката закъсаха десетки автомобили заради големите снегонавявания, които парализираха региона в сряда.

Марияна Станева е сред десетките, които в сряда попаднаха в плен на снежната буря. Жената закъсала с автомобила си на пътя между селата Каменар и Въглен и няколко часа чакала да бъде евакуирана. В четвъртък се връща, за да прибере колата си. Намира я със счупено стъкло и огледала.

От колата липсват видеорегистратор, два картона с яйца и няколко хляба. Друг автомобил пък е с отворени врати, счупени огледала и броня.

Крадците освен че са нанесли поражения върху закъсалите автомобили, са източили и горивото на едната от колите.

В бурята спасителен екип направил опит да изтегли автомобила на Марияна Станева, но се счупил задния теглич.

"Изтеглиха го леко напред, но отказаха да предприемат каквито и да било други действия спрямо автомобила и го оставиха по този начин. Но смятам да подам жалба за избития теглич и за всичко това, което се случи, каза Марияна пред БНТ.

Жалби за кражбите от колите са подадени в полицията. Местните хора твърдят, че в района на село Каменар посегателства над закъсали автомобили в снежно бедствие не се случват за първи път.

Мариана Станева е разочарована, че колата ѝ е оставена без надзор през нощта. Собственици на закъсалите автомобили обвиниха институциите в бездействие.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Били Айлиш разказа за проблемите си

Американската певица и авторка на песни Били Айлиш разказа за здравните проблеми, които имала след приема на хапчета за отслабване. За тяха изпълнителката разказа в интервю за сп. "Variety". На 13-годишна възраст тя се занимавала с танци,но педагозите я упрекнали, че е прекалено дебела за професионална танцова кариера и за […]