Жена се хвърли от 6-ия етаж на блок във Враца, съпругът й починал от коронавирус

NetNews

Човек е скочил от блок във Враца и е загинал на място, съобщи BulNews.

Фаталната случка е станала тази сутрин, около 8.30 часа. Възрастна жена се е хвърлила от 6-ия етаж на вх. "А" в бл. №10 в ж.к. "Младост". Вследствие на падането 78-годишната Лили е починала на място. След подаден сигнал на спешния телефон 112 пристигнали два екипа на полицията и линейка, като медиците само констатирали смъртта ѝ. Тялото е било транспортирано за аутопсия във врачанската болница.

Съседи разказаха, че тя е била незряща и при нея е имало жена, която ѝ помагала. Днес Лили я изпратила да ѝ напазарува и докато я нямало, скочила от прозореца. Преди 2 месеца съпругът ѝ починал от коронавирус. Лили има син, който живее в града, но в друго жилище. Живущи в блока споделиха, че тя е била много добър човек, но общувала рядко с останалите.

Към момента не е ясно каква е причината, накарала жената да вземе крайното решение да сложи край на живота си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шведският премиер се завръща

Председателят на шведския парламент номинира Стефан Льовен за постоянен премиер на страната, съобщи ТАСС. Мандатът за съставяне на правителството беше връчен на неговата партия през миналата седмица. Счита се, че там имат предложение за кабинет. Гласуването ще се проведе в сряда. Андреас Норлен смята, че има реална подкрепа за ново […]