Касиер обра шефа си на морето

NetNews

22-годишен младеж, работещ като касиер в хранителен магазин на "Веселата уличка" в Созопол, изигра шефа си и офейка с оборота, като остави обекта на свободна консумация за туристи и гости на града.

Във вторник Манол Василев бил на работа – втора смяна в обекта "При Мъро", намиращ се на ул. "Ропотамо" в Новия град. Малко след 18 часа, когато в касата вече имало повече средства, младежът от Пловдив решил да грабне парите и да избяга. От касата измъкнал целия оборот – 1100 лв.

"Назначихме го преди около 20 дена на позиция касиер в единия от обектите ни. Изглеждаше кротък и хрисим. Негов приятел работеше в другия ни магазин, но идваше в неадекватно състояние и го освободихме, може би се друсаше и се държеше странно. В първите дни Манол се справяше добре с работата, възприемаше какво му се обяснява и му се доверихме. Той постъпи много грозно и долно с нас", разказа пред репортер на Флагман.бг собственикът на магазин "При Мъро" Маринел Делчев.

По думите му, момчето имало намерения да замине за Англия и може би затова е решил да избяга с парите.

Манол освен, че духнал с оборота, зарязал магазина без надзор. От камерите за наблюдение се вижда, че случайни минувачи са се възползвали от безстопанствения обект и са си взели каквото им се хапва.

"Съседи ми се обадиха, че в магазина няма никого. Влизали клиенти, взимали продукти и не плащали. Веднага отидох и видях, че съм бил обран. Само един клиент беше си платил "сметката" за стоката, която си е купил и беше оставил пари на монетника. Бил е честен. А това момче постъпи изключително нечестно и дано си получи наказанието", каза още Маринел Делчев.

Проверка на Флагман.бг установи, че 22-годишният Манол Василев е бил установен и задържан от служителите на РУ-Созопол. Той е направил пълни самопризнания и възстановил цялата отнета парична сума.

Работата по случая продължава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Юлиян Костов показа мускули (СНИМКИ)

Българският актьор и продуцент Юлиян Костов привлече вниманието на феновете си в социалните мрежи, пише "Монитор". Този път обаче причината не е поредната нова роля в някоя световна продукция. Вместо това Костов събра погледите със снимка, на която демонстрира добре оформените си мускули на корема. „Можеше да напиша нещо от […]