Митьо Очите остава зад решетките

NetNews

Поредният опит на Димитър Желязков – Митьо Очите, да излезе от ареста е бил неуспешен. Той и още четирима подсъдими по неговото дело в Специализирания наказателен съд са поискали по-леки мерки за неотклонение. Става въпрос за Иван Найденов, Иван Пишиев, Калоян Колев и Радослав Николов – Рачо. Всички те без Рачо, който е под домашен арест, все още са под стража.

Спецсъдът обаче е отказал да измени мерките за неотклонение на обвиняемите, научи „Флагман“. Определението не е окончателно и може да се обжалва пред по-горна инстанция.

Престъпната група, чийто водач според прокуратурата е Димитър Желязков, беше ударена от властта през август 2018 г. Обвиненията са за рекет, побои, палежи, извършвани на територията на курорта "Слънчев бряг", както и на други места в Бургаско.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Футболен агент ще съди Левски за един милион лева

Изпитващият сериозни финансови затруднения Левски е на път да се озове в още по-тежко положение. Футболен агент заплаши да заведе дело срещу „сините“ във ФИФА за един милион лева, пише „Мач Телеграф“. Това е бившият капитан на Гана Юсуф Чибса, който представлява интересите на Насиру Мохамед. Преди дни Мохамед, който […]