Младежи ритаха в главата момче, трети снима

NetNews

Малолетно момче е пребито по брутален начин от двама тийнейджъри край поморийското село Страцин. Нападението е от 31 януари и е извършено без да е имало причина, научи "Флагман".

Докато двамата ритат, псуват и обиждат уплашеното момче, на хоризонта се появява трети, който снима с телефона си видео на „геройството“. А после те дори го разпространяват из социалните мрежи, за да се хвалят. За щастие, видеото попада в неподходящи за тях ръце и така до полицията.

Две момчета – на възраст около 14-15 г., от село Гълъбец, са излезли да карат колело. Те са решили да отскочат до село Страцин по черния път, чието разстояние е 3 км. Малко преди да стигнат крайната точка, децата внезапно са били връхлетени от трима младежи от Страцин – на 10,14 и 17 години. Едното момче успяло да избяга, а другото останало само. Когато 17-годишният стигнал до него, аверът му вади камерата, за да снима. На кадрите се вижда, че нападателят поваля от колелото детето и почва да го налага по цялото тяло. Псува, заплашва го и го предупреждава да не се вясва повече в Страцин. Появява се и вторият бияч, който почва да блъска по главата момчето. Уплашеното до смърт момче обещава да изпълнява всичко и ги моли да спрат.

В последните секунди от видеото се чува единият да крещи „изкарай ножа“. Все още не е ясно как момчето е успяло да се измъкне от лапите им. То в момента е шок от случилото се, травмирано – както психически, така и физически.

Сигнал в полицията за нападението е подаден на 1 февруари и още същия ден двамата са арестувани за 24 часа. В Районната прокуратура в Бургас тече досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда. Предстои на двамата да им бъдат повдигнати обвинения, но тъй като са непълнолетни, максималното наказание, което могат да получат, е до 1 година лишаване от свобода.

В село Страцин момчетата са известни с проблемното си поведение, разказаха запознати.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голямата трансферна цел на ЦСКА ще съди бившия си клуб

Трансферната цел на ЦСКА – Джорди Кайседо трябва да прекрати своите договорни взаимоотношения с Витория, за да може да подпише с българския клуб. Именно заради това еквадорският футболист възнамерява да сезира ФИФА, съобщава „Bahianoticias“. Според информацията Кайседо вече е пристигнал в София. Изданието твърди, че 23-годишният футболист има устно споразумение […]