Мъж закла породисто куче в София

NetNews

На 15 януари собственикът на починалото куче – порода Стафордшир териер, потърсил помощ в Четвърто РУ. Човекът обяснил, че същия ден, към 17.45 часа, той и негов приятел разхождали домашните си любимци в района на местността „Мотописта“ в ж.к. „Гоце Делчев“, към тях се приближило черно куче и двете животни се сборичкали. Докато стопанинът на териера се опитвал да ги разтърве, а собственикът на другото куче останал безучастен на гледката, се приближил друг мъж, който внезапно извадил нож, ранил териера и избягал.

Собственикът веднага откарал пострадалия си любимец във ветеринарна клиника, но малко по- късно животното починало, съобщиха от МВР.

Криминалистите на Четвърто РУ незабавно започнали работа по случая и в рамките на предприетите оперативно- издирвателни действия по образуваното досъдебно производство установили и задържали извършителя на престъплението – 24-годишен столичанин.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325 б от НК.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Руска ендокриноложка разкри "златната формула" на отслабването

Руска ендокриноложка разкри "златната формула" на отслабването. Според Зухра Павлова, кандидат на медицинските науки, ендокринолог от клиниката на Московския държавен университет, това е най-простото правило за бърза загуба на килограми. Ето я и самата формула: Теглото ви трябва да се умножи по коефициента на активност, който е 28 при неактивен […]