Мъж нападна родителите си със сабя

NetNews

35-годишен мъж опита да убие родителите си във Враца, като ги нападна със сабя. Сигналът за поредната кървава драма в града е подаден тази сутрин около 10 часа, съобщиха местните медии "Зов Нюз" и "Конкурент".

Между родителите и 35-годишния им син Орлин е избухнал скандал, след който младият мъж нападнал родителите си на улицата със сабя. Екшънът е станал на улицата пред дома, който се намира на №10. Виковете на семейството достигнали до съседите и те се обадили на тел. 112.

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Бащата на нападателя е пострадал по-сериозно и е откаран във врачанската болница с множество порезни рани.

Синът му пък е успял да избяга и се е укрил. Полиция и прокуратура работят по случая, издадено е и постановление за принудително настаняване в болнично заведение на нападателя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манолова: Дистанционно е-гласуване да бъде въведено за следващите избори

Електронното дистанционно гласуване да бъде въведено още на следващите избори. Ще подкрепим и внесеното предложение за гласуване по пощата. Това заяви в качеството си на вносител председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова на заседание на Комисията по правни въпроси в парламента. Предложените от групата промени в […]