Надупчиха гумите на колата на депутат от „Има такъв народ“

NetNews

Неизвестни извършители са надупчили с шило и четерите гуми на личния автомобил Audi на депутата от ПП „Има такъв народ“ от Великотърновския избирателен район Христо Дочев, пише регионалното онлайн издание "Борба".

Дочев беше трети в листата на партията на Слави Трифонов и отново влиза в парламента след като бе народен представител и в 45-то Народно събрание.

Дръзкото посегателство е извършено в нощта срещу неделя. В събота новоизбраният депутат присъствал на празника в свищовското село Хаджидимитрово по повод 153 години от преминаването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Прибрал се в Свищов около 22:30 часа и паркирал колата си на обичайното място пред дома си на ул.“Рила“ 4. В неделя сутринта му се обадил приятел, който минал покрай автомобила и забелязал, че гумите му са спукани.

„Незабавно се обадих в полицията. Криминалисти извършиха оглед и установиха, че всяка от гумите е с по пет дупки. Това показва сериозна агресия, злоба и отмъщение. По случая е образувано досъдебно производство“, сподели Христо Дочев.

Освен, че е сред новите политици, той е и преподавател в Медицинския университет в Плевен. Недоумява кой и защо е посегнал на колата му, която кара от над 10 години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тайван с поредна иновация в борбата с Covid-19

Тайванската компания iXensor Co Ltd. – пионер в мобилното здравеопазване, обяви, че новоразработеният от нея продукт за борба с Ковид 19 е получил СЕ маркировка и одобрение. Комплектът включва мобилен тестер за разчитане на резултати от антигенни тестове, който е с размер на длан, мобилно приложение и комплекти от по […]