Намалиха присъдата на циганина, убил момче, искайки цигара

NetNews

Апелативният съд във Велико Търново даде 4 години и 6 месеца затвор при първоначален общ режим на Валентин Маринов, обвинен в убийството на 18-годишния Алекс Ангелов от Бяла.

Ангелов почина от нараняванията си след сбиване на 8 юли 2017 г., когато Маринов удря момчето след посещение на дискотека, то пада на земята и изпада в кома. Издъхва в русенска болница няколко дни по-късно без да дойде в съзнание.

Първоначално Маринов бе осъден на 20 г. затвор от Окръжния съд в Русе за умишлено убийство. По-късно наказанието му беше намалено на 3 години, а магистратите приеха, че смъртта е причинена по непредпазливост. Два пъти Върховният съд връща делото в Апелативния във Велико Търново, а днешното решение е взето от трети състав и отново не е окончателно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Утре обсъждат нови ограничителни мерки в Ямболско, директори на училища искат връщане в клас на зрелостниците

Заради ръста на заболеваемостта за утре е насочено заседание на Областния медицински съвет, където ще се обсъжда дали да има затягане на противоепидемичните мерки. От РЗИ планират да предложат намаляване на часовете, в които заведенията могат да работят, а пенсионерските клубове да останат затворени. Очаква се заради настояване на директори […]