Отложиха делото срещу Александър Манолев, бившият зам.-министър – болен

NetNews

Окръжният съд в Благоевград отложи делото срещу бившия зам.-министър на туризма и икономиката Александър Манолев и Ана Димитрова, обвиняеми за получаване на кредит чрез представяне на неверни сведения, съобщиха от пресцентъра на съда. Заседанието по делото бе отложено поради заболяване на един от обвиняемите – Александър Манолев.

Следващото заседание по делото е насрочено за 15.03.2021 г., когато за разпит са призовани 11 свидетели. Очаква се в следващото заседание Съдът да изслуша и вещото лице по делото. Делото стартира в края на 2019 г., като след проведеното разпоредително заседание, допуснати до разпит са общо 25 свидетели, които са разпределени в четири съдебни заседания. До момента са разпитани 14 от тях.

Наказателното дело от общ характер е за представяне на неверни сведения, с цел получаване на средства от фондове, принадлежащи на Европейския съюз.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте как VW рециклира батерии (ВИДЕО)

Във видео от канала на YOUCAR в YouTube може да видим как работи заводът на Volkswagen в Залцгитер, Германия. Неговата единствена функция е да рециклира батерии, като във видеото по-долу може да видите как точно се случва това. При пристигането на батериите те биват проверявани и разредени до 0. След […]