Пловдивчанин изпразни цял пълнител пред заведение

NetNews

Пловдивчанин бе арестуван и отнесе солена глоба след стрелба в Кършияка. Мъжът изпразнил цял пълнител във въздуха пред заведение.

Случката ала стил уестърн филм се е разиграл през юли. Пловдивчанин притежавал законен газов пистолет. Той бил в ресторант „Ла Долче Вита“ на ул. „Колю Фичето“ в район „Северен”. Минути след 20:30 часа, в разгара на купона, мъжът излязъл от заведението и започнал да стреля. Той изпразнил целия пълнител на пистолета, съобщи trafficnews.bg.

Междувременно очевидци са повикали полиция. На място униформените са задържали стрелеца. Оръжието е било законно, но заради незаконната му употреба на публично място, собственикът му се сдобил с глоба. Пловдивчанинът бил санкциониран с 2500 лева по закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Наказанието веднага било отнесено до компетенцията на Районен съд. Стрелецът изцяло признал вината си, но в жалбата си вписал, че размерът на глобата е прекомерен.

Действително магистратите приели доводите на пловдивчанина. Тъй като това било първо провинение на мъжа, който е с чисто съдебно минало и без криминални прояви, Районен съд се смилилил над него и му намалилил санкцията. Така от 2500 лева, той е глобен само с 500 лева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Анди Руис свалил значителна част от теглото си в подготовка за следващия си мач

Бившият световен шампион на три от четирите боксови световни федерации Анди Руис-младши е свалил значителна част от теглото си в подготовка за евентуален следващ двубой. Печално известно е физическото му състояние за реванша с Антъни Джошуа, когато тежеше 121.6 кг и не можеше да опонира по никакъв начин на ринга […]