Побой в Пловдив! Насилникът се оказа хвърлилия се в Марица в опит да избегне арест (ВИДЕО)

NetNews

26-годишният младеж, който преди три месеца се прочу с нелеп опит да избяга от полицията, хвърляйки се в Марица, отново се замеси в неприятности, съобщи Трафикнюз.

Живко Георгиев е заснет да нанася побой над друг млад мъж пред денонощен магазин в Пловдив. Инцидентът е станал на 6 февруари около 20 минути преди полунощ и е заснет от охранителна камера към търговския обект в кв. "Изгрев".

Не са ясни причините за свадата, но по всичко личи, че Георгиев нанася удари с особена жестокост. Опонентът му е свален на земята с един удар, но терорът над него продължава с юмруци и ритници в цялото тяло и главата на мъжа, който става и отново бива строполен.

Не е ясно дали полиция е била повикана на мястото на физическата саморазправа.

В интерес на главния герой обаче със сигурност е да не влиза в сблъсък с органите на реда. При последния такъв, когато Живко е хванат да краде акумулатори от четири автомобила, той бяга панически от полицаите и се хвърля в Марица. Опитва се да я преплува, но резултатът е животозастрашаващ – едва не се удавя и униформените от МВР, от които бяга, в крайна сметка го спасяват.

Тогава стана ясно, че Георгиев, заедно с 16-годишен престъпен съратник, е изпочупил и стъклата на четирите коли с цел кражба. 26-годишният мъж е стар познайник на полицията и има над 10 криминални регистрации, основно за кражби. Родом е от старозагорското село Гълъбово, но се е преместил да живее в пловдивския квартал "Изгрев" и там продължава криминалната си кариера.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Славов повежда листата на „Републиканци за България“ в Ямбол

Трикратно избираният за кмет на Ямбол Георги Славов ще води листата на ПП „Републиканци за България“ в областта. Това става ясно от публикувана на електронната страница на партията информация. На проведен Изпълнителен съвет на ПП „Републиканци за България“ бяха обсъдени, приети и утвърдени водачите на листите за предстоящите парламентарни избори, […]