Полицаят, организирал купона: Съжалявам, идеята бе да празнуваме кротко раждането на детето ми

NetNews

Глоби за купона с полицаи в епидемията. Наказания ще има и за служителите на реда, и за собственика на заведението край Сандански, приютило тържеството за новородено.

Пред bTV говори организаторът на празненството. Среднощният купон излиза на светло в момента, в който един от полицаите и кум на домакина решава да го предава на живо. Поздравите за младия татко валят, на сутринта става ясно, че ще има и глоби. А раждането на бебето Мартин ще бъде запомнено от всички. Иван и Весела чакат дете 5 години.

„Тя е добре, но с вашите репортажи и моята, как да кажа, грешка, наивност, и тя е малко притеснена“, казва помощник-лесничеят Иван Николов.

По неговите думи на празненството е имало 12 души. „Никой не ни е готвил, аз си пазарувах там от магазините. Някой ще направи салата, някой ще сложи чашите и така, някой ще запали камината“, казва Иван. Ключовете за неработещия в момента ресторант Иван взел от собственика срещу обещание да празнува кротко. „Помещението беше така – да не чупим, да не се събираме хора и да си прекараме празника по кроткия начин“, казва помощник-лесничеят.

Дали са пет, двама, трима или четирима, това е нарушение пак на заповедта на министъра на здравеопазването и ще направим всичко възможно те да бъдат наказани“, заяви д-р Калоян Калоянов, директор на РЗИ – Благоевград.

„Досега нямам провинение ни към работа, ни към нищо, но съжалявам, ако трябва, какво трябва ще си понеса там“, споделя Иван Николов.

„Той е помощник-лесничей. С добри отзиви от колегите, но за съжаление, трябва да се научат младежите да спазват общоприетия ред“, казва инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП. МВР прави дисциплинарна проверка. До няколко дни ще стане ясно дали полицаите, освен че ще бъдат глобени, ще бъдат и наказани. Обектът е регистриран като заведение за обществено хранене и в епидемията може да работи само на гише.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скандални думи на наш режисьор за нашумялата актриса Мария Бакалова

Интервю на театралния режисьор и преподавател по актьорско майсторство Иван Добчев, дадено за сайта "Площад Славейков", предизвика бурни обсъждания в социалните мрежи. Бургазлийката Мария Бакалова, която получи номинация за "Златен глобус" за ролята си в "Борат 2", завършва неговия клас в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2019 г. Особено възмущение предизвикаха […]