Полицията предотврати война в циганското гето в Ихтиман

NetNews

Около 21.20 часа снощи в РУ-Ихтиман постъпил сигнал за масово сбиване на улица в кв. „Изток“, съобщиха от МВР. На мястото незабавно били изпратени полицейски служители, които установили, че почти по цялото продължение на улицата се е събрала тълпа от около 100-150 човека, които ожесточено се замерят със стъклени предмети, парчета тухли, дървета и други вещи, отправяйки си взаимни ругатни, псувни и обиди.

С цел овладяване на ситуацията и недопускане ескалация на напрежението, на място били изпратени допълнителни полицейски екипи, благодарение на което обществения ред бързо бил възстановен. При конфликта не са пострадали граждани.

За срок до 24 часа в ареста на районното управление са задържани двамата инициатори на конфликта. По случая е регистрирана преписка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бус се вряза в ограда на къща в Монтанско

Бус се удари в оградата на къща в монтанското село Смирненски, предаде BulNews. Катастрофата е станала малко преди 8 часа днес. Водач на товарен микробус излязъл от пътя и се ударил в оградата на частен имот в селото. За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора, но има сериозни […]