Пребиха ученици след заплахи във фейсбук

NetNews

Двама малолетни ученици от МГ " Сергей Корольов " в Благоевград бяха пребити вчера в района на гимназията, пред закусвалня Бакалов. 13- годишните са станали жертва на малко по-големи от тях ученици, с които се заканвали и заплашвали във Фейсбук, съобщи Struma. com.

Разпрата ескалирала и по-големите извикали по-малките в двора на Седмо училище в Благоевград, но те отказали и определили двора на гимназията за мястото на "дуела".

На излизане от училище вчера " биячите" посрещнали малолетните и се заформил бой, в който учениците разменяли юмручни удари и ритници. При блъскането единият от тях, ученик в МГ, паднал на земята и счупил ръката си. Полицията разпитва свидетели на зрелищната среща, станала около 13 часа.

Извикани са родителите на непълнолетните ученици, участници в боя, ангажирани са психолози и инспектори в ДПС. Пострадалите се оплакват от болки по тялото, а ученикът със счупената ръка има и натъртвания в областта на врата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Започват да се прилагат новите правила на ЕС в областта на авторското право

Този понеделник, 7 юни, е крайният срок, в който държавите членки трябва да транспонират новите правила на ЕС в областта на авторското право в националното си законодателство. Новата Директива за авторското право защитава творчеството в ерата на цифровите технологии, като носи конкретни ползи за гражданите, творческите сектори, пресата, изследователите, преподавателите […]