Проговориха близките на кандидат-депутата, обвинен за търговия с гласове

NetNews

По-строга мярка за неотклонение за обвинения за търговия с гласове Сергей Димитров от Петрич ще поиска Софийската градска прокуратурата. Само той е на свобода срещу "подписка " от 5-мата обвиняеми за купуване на гласове. Престъпната схема беше разбита преди дни, а прокуратурата оповести подробности вчера.

Сергей Димитров е кандидат – депутатът от "Българско национално обединение – БНО", който е задържан за купуване на гласове. Днес роднини на мъжа от Петрич отрекоха той да е част от престъпната схема.

"Излъгаха от махалата тук нашите роми, че продава гласове и ни кара да гласуваме. Признаваме си, че не отидохме всички родители, цялата тайфа, племенници, снахи, зетове не отидохме да гласуваме, за да не създаваме проблеми. Не отидохме да гласуваме, може да ни проверите имената", каза майката на Сергей Роска Димитрова пред БНТ.

Филип Димитров живее в същия квартал, от който е и семейството на Сергей. Според него е обществена тайна, че мъжът се занимава с търговия на гласове.

"Той раздава тук пари. Единственият той е, където си направи нещата тук, където е дал пари и не ги е дал, а само е обещал", каза Филип Димитров.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Иво Инджов: Никой не може да забрани на ДПС да е опозиция на ГЕРБ

„Опозицията, водена от партиите на протеста, ще се опита да направи правителство, макар че шансовете за това не са големи, те си дават сметка. Целта е да се приеме нов Изборен кодекс, за да се проведат честни, свободни и прозрачни парламентарни избори и да започнат първите стъпки на разграждане на […]