Работничка блъсна с кола своя началничка и избяга

NetNews

Работничка блъсна с кола своя колежка на тротоар в Смолян, според информация от полицията и разказ на пострадалата. Шофиралата колата 63- годишна жена е напуснала мястото на инцидента и е установена по-късно след издирване на колата. И двете жени са излизали от нощна смяна в един от заводите в Смолян, като пострадалата е организатор на производството и пряк началник на шофиралата.

Автомобил "Рено Клио", управляван от 63-годишната Мария И. при завой се качил на тротоара и блъснал пешеходката Емилия Ж., преминавайки с предната гума през крака ѝ. Веднага след инцидента колата напуснала с бясна скорост мястото, оставяйки падналата на тротоара жена в безпомощно състояние. Водачът на колата е установена от полицията няколко часа по-късно в дома ѝ, след като автомобилът е издирен по номера.

Пострадалата Емилия Ж. смята, че инцидентът не е случаен, а умишлен. Шофиралата дори не се опитала да ѝ окаже първа помощ. На Емилия е назначено домашно лечение, а възстановяването ще отнеме седмици заради контузиите по крака.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Коалиция ГЕРБ-БСП - малко вероятно, ГЕРБ-ДПС или БСП-ДПС - съвсем възможно

За българското политическо статукво, състоящо се преди всичко от ГЕРБ, БСП и ДПС, е жизнено важно след предстоящите на 4-ти април избори да се създаде правителство. И това е така, не защото тези вредни за България партии са се загрижили за социално-икономическото положение на българите и политическата стабилност в страната, […]