Разкрита е голяма наркооранжерия в Троян

NetNews

Голяма наркооранжерия за отглеждане на канабис беше разкрита днес в Троян, в стопански помещения на бивш завод. Задържани са и трима души с обвинения за производство с цел разпространение на наркотични вещества

Това е осмата разкрита наркооранжерия за отглеждане и производство на канабис за последната година, на територията на област Ловеч, поясни окръжният прокурор Валентин Вълков.

"Отново високотехнологични съоръжения за производство на марихуана, в доста голямо количество, над две хиляди бройки, две помещения, в които се произвежда марихуаната и трето, където се суши продукцията, съответно подготвя се за експедиция и реализация на пазара", посочи Вълков.

На място са установени и задържани трима души от Луковит и Червен бряг, които ще останат в ареста поне за 72 ч. с обвинение за производство с цел разпространение на високо рискови наркотични вещества.

От прокуратурата ще поискат и постоянна мярка за задържане като е възможно в хода на разследването да им бъдат повдигнати и други обвинения, допълни Вълков:

"При претърсване на домовете на тези лица са открити около 20 хиляди лева и над 20 хиляди евро в единия дом и технически съоръжения за заглушаване на мобилни апарати".

Установените наркотични вещества ще бъдат иззети и унищожени.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ливърпул с оферта към Уулвърхамптън за Адама Траоре

Ливърпул е отправил запитване за крилото на Уулвърхамптън Адама Траоре, твърди "Футбол Инсайдър". Юрген Клоп харесва от доста време 25-годишният испанец заради способността му да играе и по двата фланга, независимо дали ще е в ролята на типично крило, или ще е изтеглен по-назад, както се случваше през последния сезон. […]