Разкриха нарколаборатория в луковитско село

NetNews

Разкриха поредна нарколаборатория в луковитското село Дерманци след специализирана полицейска операция от органите на Областната дирекция на МВР в Ловеч и районното управление в Луковит, под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч. Това съобщават от полицията в Ловеч.

При извършено претърсване в имота е намерена около 3 кг суха тревиста маса, която при тестване с полеви тест е реагирала на канабис, като същата е била готова за реализиране на пазара. За срок от 24 часа е задържано криминално проявено лице, което е обитавало имота.

Образувано е досъдебно производство за производство и държане, с цел разпространение, на високорисково наркотично вещество.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Анкара ще преодолява спора със Саудитска Арабия след убийството на Хашоги

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу ще посети Саудитска Арабия следващата седмица, съобщава Ройтерс, позовавайки се на турски официални представители. Агенцията отбелязва, че Анкара засилва усилията за преодоляване на спора със Саудитска Арабия, възникнал след убийството през 2018 г. на саудитския журналист Джамал Хашоги в Истанбул. Кризата в отношенията предизвика неофициален […]