Стрелба по апартамент в столичен квартал

NetNews

Стрелба по апартамент в столичния квартал „Разсадника”. Инцидентът напомня на този от новогодишната нощ в Ловеч. За щастие, няма пострадали, а само материални щети. Случаят е от преди дни, а потърпевшото семейство продължава да живее в страх и притеснение.

„Това се случи в събота около 22 ч. Чу се пукот като от пиратка. Първоначално мислехме, че е само един изстрел. Съпругата ми забеляза стъкла и след това разбрахме, че наистина има нещо”, коментира пред Нова Нюз Мариян Маринов.

След като разбират, че има нещо нередно потърпевшите подават сигнал до 112. „Реагираха бързо, дойдоха и започнаха да снимат. Тогава разбрахме, че има и втори изстрел”, добави още той.

Мъжът посочи, че живеят в апартамента от около година. Коментира, че не са влизали в конфликти. За стрелбата не подозират никого.

„Първоначално не усещахме какво се е случило. Вече започнахме да осъзнаваме станалото. Инстинктивно вече се пазим”, сподели Маринов.

Стрелецът и мотивите остават неясни. Работата на полицията по случая продължава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Срив в търсенето на нови автомобили в Европа

Голям спад в продажбите на нови автомобили е регистриран в Европа. Това обяви Европейската асоциация на автомобилните производители, съобщи Ди Велт. Потребителите сериозна са понижили търсенето. Това е в резултат на ограниченията в европейските държави. Пазарът е паднал с 23.7%. Това означава, че продадени са 9 942 509 автомобила. В […]