Съдят мъжа, убил по жесток начин 3-годишно момченце в Асеновград

NetNews

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо М.М. /на 23 г./ за това, че на 9 март 2020 г. в Асеновград умишлено е умъртвил 3-годишно момче, като убийството е извършено по особено мъчителен начин, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обвиняемият М.М. живеел на съпружески начала с майката на детето – М.Й. в Асеновград. Установено е, че на 9 март 2020 г., в дома им в Асеновград, М.М. нанесъл побой на момчето, като го удрял с шамари по лицето и с юмруци по тялото. Също така е хвърлял детето на леглото няколко пъти, при което то се ударило в облегалката на спалнята, паднало и на земята.

Обвиняемият нанесъл побой на детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си. Майката станала свидетел на деянието му и за да не го издаде, М.М. я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото ѝ.

Пострадалото 3 годишно дете е откарано в болницата в Асеновград, където само била констатирана смъртта му. Медицинската експертиза е установила, че причината е тежка гръдна и коремна травма, довела до дихателна недостатъчност и остра кръвозагуба.

Обвиняемият М.М. е с мярка за неотклонение "Задържане под стража". Най-тежкото, предвидено от закона наказание за престъпленията, в които той е обвинен, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отстъпваме близо 10 пъти на Дания по заплати

Брутните месечни доходи се различават значително в страните членки на ЕС. През 2018 година средното възнаграждение за труд варира от 4057 евро на месец в Дания до 442 евро в България, отчете днес Евростат, съобщава БТА. Медианата е определена като "средна стойност": половината от служителите печелят по-малко, а другата половина […]