Съдят мъж, убил куче с лък

NetNews

Мъжът, който преди почти шест години уби куче с лък на бензиностанция в Пловдив, отново застава пред Районния съд, съобщи БНР.

Престъплението бе извършено на 21 юни 2015 г. на бензиностанция на кръстовището между булевардите „Пещерско шосе” и „Копривщица”.

Там, докато зареждал колата си, мъжът се подразнил от лаенето на кучето, наречено Гергана, за което се грижели служителите на бензиностанцията и хора от квартала.

Тогава мъжът извадил от багажника спортен лък и го пронизал смъртоносно със стрела в главата. Свидетели се притекли на помощ и повикали полиция.

Пред съда мъжът поддържаше версията за самоотбрана срещу кучето, но експертизата доказа, че той е стрелял по него с лък от близо 40 метра, без никаква опасност да бъде нападнат.

Днешното дело стартира отначало, с разпоредително заседание, след като през 2017 г. мъжът получи условна присъда от година и два месеца и 2100 лв. глоба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ИЗБОРДЖИИ: Хората на Слави обсъждат пряката демокрация в Деня на шегата

На шега или пък не, от местната структура на „Има такъв народ” в Ямбол обявиха събитие на 1 април. В Деня на шегата или лъжата – кой както предпочита, от партията на Слави Трифонов канят хората на дискусия по темите: електронно гласуване, намаляване броя на депутатите, широко мащабното прилагане на […]