Хванаха избягал мъж, съден за убийство

NetNews

След предприета от служители от ГДНП и техни колеги от ОДМВР-Бургас и СДВР операция, е установен и задържан 50-годишен бургазлия с наложена му от Апелативния съд в Бургас мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Действията са проведени вчера, мъжът е открит на територията на столицата. Срещу него се води дело на втора инстанция за престъпление по чл. 115 и чл. 216 от НК за убийство и увреждане на чужда движима вещ, като на първа инстанция бургазлията вече е осъден на 18 години лишаване от свобода.

Предвид тежестта на извършеното от него престъпление му е наложена мярка "задържане под стража". За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Бургас, задържаният е конвоиран до затвора в морския град, където следва да изтърпи наложената му мярка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Браво! Ивайло Иванов е на полуфинал на европейското първенство в Лисабон

Най-добрият български джудист Ивайло Иванов за пореден път доказа високата си класа и стигна до полуфинала на европейското първенство в Лисабон в категория до 81 килограма. Иванов отстрани последователно Оскари Макинен (Финландия), Робин Пацек (Швеция) и на четвъртфинала Кристиан Парлати. Българинът стартира директно от втория кръг заради високата си позиция […]