Шофьор на български камион пострада тежко в катастрофа край Солун

NetNews

Тежка катастрофа с благоевградски ТИР е станала снощи на магистралата от Солун в посока към България, информира struma.bg.

Свидетел е изпратил актуални снимки от мястото на произшествието. Получил се е верижен сблъсък – първо микробус се е ударил с контейнеровоз, а впоследствие друг камион не е успял да спре навреме и се е забил в колоната. На мястото на произшествието имаше полиция, а човек лежеше на пътното платно, но няма информация за състоянието му, нито дали е шофьор на някоя от пострадалите превозни средства. От благоевградския камион изтичаше фракцията, която е превозвал.

По информация на NOVA в сблъсъка са участвали благоевградски камион и български микробус, като тежко пострадал и откаран в болница е шофьорът на българския камион.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Патриотите настояват за приоритетно финансиране на българското кино

Това са част от предложенията на народния представител от ВМРО Мария Цветкова – и зам.-председател на Комисията по култура и медии в НС, изработени заедно със секретаря на ПГ „Обединени патриоти“ и депутат от НФСБ Христиан Митев, предадени от Епицентър. Промените са внесени между първо и второ четене на законопроекта […]