Кристиано Роналдо ще живее с Джорджина на село

NetNews

Голямата суперзвезда на световния футбол Кристиано Роналдо ще живее на село, разкриха в Англия. Преди броени дни португалецът осъществи грандиозен трансфер, завръщайки се в Манчестър Юнайтед.

По време на повторния си престой в клуба от „Олд Трафорд” обаче, Роналдо и цялото му семейство ще пребивават в селцето Олдърли Едж, което се намира на 19 км южно от Манчестър. В него живеят близо 5 хил. души, но мястото е известно със скъпите си имоти и фактът, че е предпочитано от редица футболни звезди.

Проблем за Роналдо би се оказало едно от ограниченията в селото, а именно това за скоростта. Според местните правила автомобилите в населеното място не могат да се движат със скорост по-голяма от 20 мили в час.

В Англия вече се шегуват, че Роналдо няма да може да използва уникалната си колекция от спортни автомобили именно поради тази причина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Атакуваха системата за преброяване

Хакери атакуваха системата за преброяване. За това съобщи заместник-председателят на НСИ Диана Янчева. Тя увери, че се работи по преодоляването на атаката, но това ще доведе до ограничаване на част от ресурсите. IP адресите на нападателите вече са установени, а атаката е засечена още при първата степен на защита. „Засега […]