Кристиан Вигенин: Гласувах за социална, правова и демократична България

NetNews

Гласувах България да бъде социална, правова и демократична държава, каза след като гласува в четвърта секция в Ямбол водачът на листата на „БСП за България“ за Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин.

„Гласувах за това младите да имат бъдеще в родината си, възрастните да живеят достойно, бизнесът да работи без натиск“, допълни още той.

Конкретно за област Ямбол водачът на листата каза: „Гласувах в Ямбол да има нова болница, да има добри пътища в областта, да има добро качествено образование за децата. Мисля, че с тези пожелания, с тази амбиция ще успеем днес“.

Вигенин се обърна и към всички, които все още не са гласували: „Излезте, гласувайте, лесно е с машините, не се притеснявайте, в комисията любезно ще ви обяснят как да стане. Излезте и гласувайте това е за бъдещето на всеки един от нас“.

Водачът на листата на „БСП за България“ дойде в изборната секция със семейството си – съпругата си Милена и двамата си сина – Йоан и Борис.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-икономичната ел. кола (ВИДЕО)

Нидерландската компания Lightyear обяви важен технологичен пробив, който позволява на концептуалното превозно средство Lightyear One да измине рекордните 710 км с едно зареждане на батерията, която е с относително малък капацитет от само 60 kWh. Развитието на автомобила Lightyear One продължи 4 години. През това време са патентовани уникални технологии […]