Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

NetNews
Крум Зарков: Провалът е представен като успех, защото сме във властта

„Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, но мозъкът трябва да е тук. От него трябва да тръгне възстановяването“, каза Крум Зарков от трибуната на конгреса.

Провалът на партията трябва да бъде анализиран, БСП трябва да се насочи към диалог с избирателите си.

Още по темата

22 яну 2022 14:57

20

22 яну 2022 13:50

37

„Провалът на изборите е представен като успех, защото сме във властта. Спомням си по време на кампанията. От най-новата политическа партия даваха заявки, че трябва да се работи с БСП. Тогава споменаваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да приеха ни по силата на парламентарната математика и по силата на чувството за отговорност, защото не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна криза, но избирателите не ни приеха. Вътрешни врагове винаги е имало, но външният знак не забелязахме“, каза Зарков.

Той каза, че е срамно БСП да загуби изборите от ДПС.

„Имаме нужда да отидем да видим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че БСП е четвърта, че бяхме победени от ДПС. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем надежда. Лявото има страхотен потенциал, а единствената сила, която може да го носи е БСП“, добави Крум Зарков, цитиран от БГНЕС.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Делегати зоват да не се приема оставката на Корнелия Нинова

Делегати призоваха да не се приема оставката на председателя на БСП Корнелия Нинова, за да не се хвърлят партията и държавата в хаос. Конгресът на БСП решава днес за оставката на Нинова, подадена след резултатите на парламентарните избори, и за насрочване на вътрешнопартиен избор на председател. Емилия Жилиева, делегат от […]