Крушарски: Сами се дърпаме надолу

NetNews

Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде мнение за трагичното представяне на националния отбор. Босът е на мнение, че някои неща от „кухнята“ трябва да останат скрити.

„Аз следя какво се случва в българския футбол и представянето на националния отбор отново ме хвърли в размисъл. След слабите резултати пак всички започнаха да дават акъл. Потвърждава се старата поговорка защо дете не се прави на мегдан. Защото всеки те учи на нещо. Често ви повтарям и приказката, че българският казан в ада няма капак.

Сами се дърпаме надолу. Крайно време е всеки да започне да върши това, което умее. Не само да се борим за власт и пари“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Захариева: Така става, когато се съберат 4 партии само и само да изчегъртат ГЕРБ

„Проблемът е разпадането на тяхната коалиция. Ние сме опозиция и от ден първи на това управление ги критикуваме и искаме тяхната оставка. Нашият вот на недоверие е на база икономическата политика“, заяви Екатерина Захариева по повод отстраняването на Никола Минчев от председателското място в Народното събрание в „Тази сутрин“. „Четворната […]