Алекс Сърчаджиева играе себе си в „На живо“

NetNews

Новият театрален спектакъл "На живо" е изповед на Александра Сърчаджиева, която всички смятат, че познават, разказват от екипа на актрисата.

Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор – Димитър Коцев-Шошо. Премиерата в София ще бъде на 15 юни, на откритата сцена във Военна академия, в рамките на театралния фестивал "София моно".

Прожекторите светят ярко към основния гост на най-гледаното предаване в ефира – актрисата Александра. Водещата Ева Ходор (в ролята Радена Вълканова) обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, докато разговорът не се превръща в дълбока и прочувствена изповед. Една жена разказва бурите на живота си в телевизионното студио, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп.

Всичко това ще преживее публиката на представлението, в което Александра Сърчаджиева играе себе си. Текстът на постановката е на Яна Борисова и Александра, която в продължение на няколко месеца ѝ разкрива своя живот.

Сценографията е на Никола Тороманов, а музиката – на Милен Кукошаров.

"На живо" ще се играе и в Бургас – на 20 юни, на сцената на Държавната опера, и във Варна – на 21 юни във Фестивалния конгресен център.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пенсионерка се поля с бензин и драсна клечката насред двора на къщата си

Пенсионерка се поля с бензин и драсна клечката насред двора на къщата си. Инцидентът е от село Бяла река в шуменската община Върбица, пише "Монитор". Жената на възраст около 70 години посегнала на живота си най-вероятно заради заболявания, коментират съселяни. Тя била инвалид и се движела с проходилка, страдала и […]