Групата Foreigner се завръща в България

NetNews

Рок величията Foreigner се завръщат в България! В рамките на турнето си, те ще посетят най-горещите музикални точки в Европа, включително и София, със страхотно шоу на 27 май 2022 г. в Зала 1 на НДК, предаде NOVA.

С 10 мултиплатинени албума, над 80 милиона продадени копия и неподражаем музикален стил, Foreigner са световно признати като една от най-успешните банди в рок историята. Песните им се превръщат в химни на цели поколения, а разтърсващите им изпълнения на живо и неповторима енергия на сцената обещават незабравимо преживяване!

На 27 май 2022 г. в Зала 1 на НДК ще прозвучат на живо парчета като “I Want To Know What Love Is”, “Cold As Ice”, “Hot Blooded”, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent” и много други. След повече от 40 години успешна музикална кариера, Foreigner продължават да превземат световните класации, а хитовете им имат над 10 милиона слушания всяка седмица.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германия е застрашена от природни катаклизми

В Германия промените в климата предвещават все повече опасни явления и щети за природата през идните десетилетия. А тези явления неминуемо ще се отразят и на инфраструктурата, както и на икономиката. До този извод стига Анализът на рисковете от промените в климата за Германия през 2021 година. В изследването се […]