Дейвид Духовни издава нов албум (ВИДЕО)

NetNews

Актьорът Дейвид Духовни, познат с ролите си в телевизионните поредици "Досиетата Х" и "Секс до дупка", издава нов албум. Това е съобщил самият той в социалните мрежи.

Тавата на Духовни, озаглавена "Gestureland", ще излезе на музикалния пазар на 20 август.

"Този албум е плод на 3-годишно писане на песни, вдъхновени от съвременния живот", сподели актьорът в Twitter и Фейсбук.

Духовни за пръв път направи предварителен преглед на Gestureland през октомври 2020 г. със сингъла си срещу Тръмп "Layin' on the Tracks ". Както той обясни, решението да излезе песента преди президентските избори е умишлено. "Просто исках да направя запис по личен и политически начин", каза носителят на "Златен глобус".

"Gestureland" е третият студиен албум на Дейвид Духовни след дебютния му "Hell or Highwater" (2015) и "Every Third Thought" (2018).

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Найденов: Не трябва да се надяваме, че някой отвън ще влияе на правосъдната ни система

Визитата на Лаура Кьовеши няма нищо общо с американските санкции. Това заяви Бойко Найденов, бивш директор на Националната следствена служба в сутрешния блок на БТВ. Причината за посещението на Кьовеши в България е свързано според него с факта, че сигналите за злоупотреба с европейски средства в България са в пъти […]