Джилиън Андерсън се раздели със сценариста на сериала „Короната“

NetNews

Актрисата Джилиън Андерсън, прочула се като агент Дейна Скъли в хитовия сериал "Досиетата Х", се е разделила със сценариста на "Короната" Питър Морган след продължила четири години връзка, пише Daily Mirror, цитиран от dir.bg.

Според източници от обкръжението на бившата двойка раздялата на 52-годишната Андерсън и 57-годишния Морган е била приятелска и двамата са запазили добрите си отношения. Като една от възможните причини за края на романа им се изтъкват натоварените графици на актрисата и сценариста.

Изданието припомня, че Андерсън и Морган, които имат деца от предишни бракове, никога не са живели заедно, откакто връзката им започна през 2016 г.

Американката Джилиън Андерсън наскоро се присъедини към актьорския на сериала "Короната", сценарист на който е британецът Питър Морган. За да могат да работят заедно, двамата си поставиха определени правила. В хитовия сериал на Нетфликс Андерсън се превъплъщава в образа на Желязната лейди Маргарет Тачър.

Морган е познат и с работата си над филмите "Кралицата", "Фрост/Никсън", "С пълна газ".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Глобиха президент на държава, защото е без маска

Глоба в размер на 3500 USD плати президентът на Чили Себастиан след като публикува селфи с непозната жена на плажа без маска. Страната прилага едни от най-строгите мерки срещу коронавирус. Маски трябва да бъдат носени навсякъде, включително и на обществени места. Неспазването се санкционира не само с големи глоби, но […]