Изведоха Лари Кинг от реанимацията

NetNews

Известният американски телевизионен водещ Лари Кинг, който е болен от COVID-19, е изведен от реанимация и вече диша самостоятелно, съобщи негов говорител, цитиран от Асошиейтед прес.

87-годишният водещ бе преместен в интензивното отделение на една от болниците в Лос Анджелис в нощта на Нова година и получаваше кислород. Сега той диша самостоятелно, съобщи Дейвид Тийл, говорител на продуцентската компания на Кинг "Ора Медия".

Лари Кинг дори е провел видеоконферентен разговор с тримата си синове, съобщи още говорителят.

В миналото Кинг неведнъж е имал сериозни проблеми със здравето. През 80-те прекарва инфаркт, а впоследствие получава диагноза рак на простатата, който той побеждава. През 2017 г. му беше направена операция за премахване на на раков тумор в гръдния кош.

Лари Кинг (рожденото му име е Лорънс Харви Зайгър) е роден на 19 ноември 1933 г. в Ню Йорк (в Бруклин) в семейството на еврейски емигранти от Беларус. Токшоуто "Лари Кинг на живо" ("Larry King Live") се излъчваше в ефира на Си Ен Ен в продължение на 25 години и влезе в Книгата на Гинес като най-дълго просъществувалото шоу по една и съща телевизия, по едно и също време и с един и същ водещ.

През своята кариера Кинг е интервюирал между 50 000 и 60 000 души, включително всички президенти на САЩ след Ричард Никсън и редица други световноизвестни личности.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Путин и Тръмп поздравиха Радев

Редица държавни глави изпратиха поздравления до президента Румен Радев и българския народ по случай настъпването на новата 2021 г. Сред тях са президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, президентът на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, президентът на Китайската народна република Си Дзинпин и […]