Индиана Джоунс се потроши на снимачната площадка

NetNews

Харисън Форд прекъсна участието си в снимките на "Индиана Джоунс 5", след като нарани рамото си на снимачната площадка, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Актьорът, който е на 78 години, е пострадал, докато репетирал бойна сцена, съобщи говорител на "Уолт Дисни Ко".

Продукцията се очаква да продължи, като графикът на снимките ще се промени, когато стане ясно от каква терапия ще се нуждае звездата.

Снимките на петия филм от поредицата започнаха по-рано този месец във Великобритания. Очаква се филмът, режисиран от Джеймс Манголд, да излезе през юли 2022 г.

Харисън Форд не за първи път получава травма по време на снимки. През 2014 г. на снимачната площадка на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" тежката врата на космическия кораб "Милениъм фалкън" затисна и счупи крака му в "Пайнууд студиос" в Лондон.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Денят, който промени Великобритания завинаги

Преди точно пет години британците гласуваха за Брекзит. "Цели семейства изведнъж се изпокараха, лично аз загубих много приятели", спомня си германската журналистка Анете Дитерт. "За една нощ Великобритания се промени." Анете Дитерт е кореспондентка във Великобритания на германската обществено-правна телевизия АРД. Пред свои колеги тя разказва как се е променил […]