Рапърът Say P пред ФАКТИ за новата си песен „Един живот“

NetNews

„Тази песен дойде чисто спонтанно. Направихме я отдавна, решихме да направим и клип, след това решихме в този клип да сме само най-близките приятели и да покажем нашето ежедневие – как спортуваме, излизаме и т.н“.

Така рапърът Say P описа пред ФАКТИ новия музикален проект на триото „Източен Блок“, който носи името „Един живот“. Видеото към песента излезе само преди часове.

Вокалите в песента са на Say P, K-Husle, Veselambo, познати още като „Източен Блок“. Инструменталът е на Поляка, а миксът и мастърът на Бате Сашо. Режисьор на видеото е Томи Михайлов.

Say P, или Симеон Петков, разказа и къде е снимано видеото – из различни локации в София и при Кръста над село Войнеговци.

„Хората трябва да живеят живота си, както им харесва и да са истински“ – така той определи посланията на „Един живот“.

Say P разказа и за самото трио „Източен Блок“, което прави музика вече около 5 години. „Правим музика за спорт, за миналото на България, правим и песни с хумористична насоченост. Правим това, което ни харесва, не се съобразяваме с никого. Музиката ни е нещо като хоби, нямаме за цел да се прехранваме с това, затова си позволяваме да правим това, което искаме“.

Клипът към песента „Един живот“ на „Източен Блок“ можете да видите в следното видео:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/imlyFhVaghg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сачева: Мнозина борят корупцията в медиите, но реалните действия са по-трудни

"Апетитът за предизборна злоупотреба на санкциите по закона „Магнитски“ ще се увеличава все повече". Това мнение изрази в интервю за БНР Деница Сачева, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич и бивш министър на труда и социалната политика. "Много са борците с корупцията у […]