Ухажват Киара Ферани за водещ на Евровизия 2022

NetNews

Киара Ферани – една от най-известните блогърки в света, е ухажвана от италианската телевизия RAI за водеща на Евровизия догодина. Според информация на сп. Oggi, инфлуенсърката е спрягана за ролята заради позитивния си имидж на международно ниво, пише вестник "Монитор"

Въпреки слуховете, категорични планове за провеждането на събитието все още няма. Към момента тече кандидатстването за домакинство на конкурса, като всички градове, които до този момент заявиха желание да посрещнаст Евровизия 2022 следва да подадат документи, доказващи изпълнението на всички условия. Сред тях са наличието на летище, достатъчно на брой хотели и зала с капацитет за поне 10 000 души.

Семейството на Ферани е вече познато на феновете на песенния конкурс. Нейният съпруг Федец се яви на фестивала в Сан Ремо 2021, като се класира на второ място.

Италия получава правото и отговорността да организира Евровизия догодина, след като рокаджиите от Maneskin се поздравиха с победата през месец май.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Излезе от печат книга за националната сигурност на ямболлията акад. проф. Николай Петров

„Националната сигурност е феномен. Той не е свързан с политиката, с обществените противоречията директно, той стои косвено над всички проблеми на българската нация и българската държава”. Това заяви пред НетНюз ямболският учен и писател Николай Петров по повод излязлата наскоро от печат негова книга „Национална сигурност – ценности и духовност”. Николай Петров е роден през 1953 г. в Ямбол. Инженер от авиацията, доктор на техническите науки, доктор на икономическите науки, професор и академик. Владее руски и английски език. Автор и съавтор е в общо 444 броя публикации, в страната и чужбина, от които 22 монографии и студии, 22 учебници и учебни пособия, 5 художествени книги.