P.I.F. правят концерти в памет на Димо

NetNews

Турне в четири града с различни вокалисти за всяка песен организира група P.I.F. в памет на Димо Стоянов, който почина от коронавируса през декември 2020 г.

Свилен Ноев от „Остова“, Дичо, Прея, Графа и Ерсин от Jeremy? ще заемат мястото на вокалиста, за да изпълнят най-любимите песни на групата пред верните им фенове.

„Музиката и делото на Димо трябваше да бъдат продължени, това е нещото, което искахме да направим и виждам, че публиката след всеки концерт е преживявала нещо лично и емоционално“, каза пред БТВ китаристът Иван Велков.

Предстоят концерти в София на 24 юни и Пловдив на 25 юни. Музикантите везе пяха във Варна и Бургас.

Вокалистът на група P.I.F. Димо не успя да пребори COVID-19. За съжаление той си отиде твърде млад на 45 години.

В началото на декември от групата търсиха дарители на кръвна плазма, която да бъде влята на Димо. Въпреки усилията обаче и медиците усложненията бяха сериозни. Хиляди изпратиха Димо в последния му земен миг.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Lancia ще се върне на пазара с три нови модела

След като вчера ви разказахме за новия модел електрическа тротинетка, която от Lancia показаха, сега е време да се насочим към по-големите модели на марката и по-конкретно тези с четири гуми. Към момента италианците предлагат единствено модела Ypsilon, като той е лимитиран единствено за местния пазар. В скоро време това […]