Куман: Спрете с глупостите за Меси!

NetNews

Треньорът на Барселона Роналд Куман избухна след изтичането на вътрешна информация за договора на голмайстора и капитан на тима Лионел Меси. Още вчера вестник „El Mundo” разкри, че аржентинецът е получил 555 млн. евро – фиксирани 138 млн. на сезон, плюс премии по контракта си, подписан през 2017 година. Повече от 115 млн. евро са изплатени като бонус за преподписването му и още 78 млн. евро като премия за лоялност.

„Трябва да отбележим какво е направил за този клуб. Той се показва на много високо качество като футболист от години насам, помогна за спечелването на важни титли. Това е най-важното, спрете с този договор, спрете глупостите“, заяви ядосаният Куман за Меси.

„Трябва да се опитаме да разберем как всичко това може да е излязло в пресата, но аз като треньор и играчите трябва да се съсредоточим само върху сезона си. Трябва да продължим и да не губим фокуса си. Знаем, че всичко, което е в пресата, е сложно и че има хора, които искат до наранят Барса и Лео. Ако човекът, който го е направил, е някой от клуба, това е много лошо. Ако сте част от този клуб, трябва да помагате на човека, треньорите и играчите. Трябва да мислим за нашата работа и за нашата игра. Ако някой от клуба е направил това, то той няма как повече да има бъдеще при нас, Това, което излезе в пресата, е с много лошото намерение да нарани играч, който е направил много за този клуб и за испанския футбол. Той показа, че е роден победител, защото въпреки случилото се, той помогна на отбора. Не се и съмнявах, че това ще бъде така“, добави нидерландският специалист.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

20-годишна айтозлийка катастрофира подпийнала, изби зъбите на спътничката си

20-годишно момиче от Айтос, водач на лек автомобил, е катастрофирало посред нощ на пътя Айтос – Бургас, съобщиха от МВР. На 01.02.т.г. около 02.40 ч. на пътя Айтос – Бургас, в района до пътен възел "Ветрен", поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в две звена на крайпътната мантинела, […]