Куче помогна на жена да избута кола от водата (ВИДЕО)

NetNews

По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на жена да избута кола, заседнала в наводнена улица в Глазгоу, Шотландия. Този момент попадна на видео, което бързо стана популярно в социалните мрежи.

Спрингър шпаньолът се опита да помогне на собственичката си Лори Гили. Колата трябваше спешно да бъде спасена от водата, тъй като нивото ѝ вече беше много по-високо от коленете на Лори. На видеото се вижда как кучето отпуска предните си лапи на задната броня и започва да бута колата, следвайки примера на собственика си.

Лори каза пред Daily Record, че този ден е била на обикновена разходка с кучето, когато е видяла кола, заседнала във водата. В салона имало две жени и тя решила да им помогне. Според Лори те никога не са виждали толкова сериозно наводнение в Глазгоу.

Отбелязва се, че кучето Пак, като признание за неговите усилия, е получил голяма награда от лакомства за вечеря, а местните медии вече нарекоха Пак „куче супергерой“. Вижте го.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Замъци се разпродават като топъл хляб

След дълги години на стагнация продажбата на замъци във Франция расте със стремителни темпове. Интересът се е засилил още през първия локдаун през пролетта на 2020 г. и продължава и досега, коментират анализатори. „През миналата година бизнесът нарасна с 50%. През тази, до началото на юни, наблюдаваме 100% ръст в […]